Ουζουνίδης: «Να διορθώσουμε τα λάθη»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ κόντρα στη Γαλατασαράι. Ζήτησε ωστόσο βελτίωση σε ορισμένους τομείς.

Ουζουνίδης: «Να διορθώσουμε τα λάθη»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε στη Nova μετά το φιλικό της ΑΕΚ με τη Γαλατασαράι (3-2): «Είναι λογικό κάθε βδομάδα να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Σήμερα κάναμε φάσεις από αυτές που θέλουμε να δημιουργούμε. Το να κάνουμε κάνουμε κάποιο λάθος σε κοντρόλ και τελείωμα είναι λογικό μέχρι τώρα.
Έγιναν κάποια λάθη που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω και σε αυτά μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Και συνέχισε: «Το να κάνουμε λάθος στα στημένα είναι φυσιολογικό καθώς είναι αρχή. Είναι καλό που κάνουμε λάθη τώρα για να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος για τις επιλογές που έχουμε κάνει. Δεν ξέρω αν θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι τα νέα παιδιά αλλά όποιος παίζει, όσο παίζει θέλω να τα δίνει όλα».

Αναφερόμενος στην αντίπαλο της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε: «Η Σέλτικ φαίνεται πως έχει προβάδισμα αλλά όλες οι ομάδες είναι καλές σε αυτό το επίπεδο. Όποια ομάδα και να περάσει είναι το ίδιο. Η Σέλτικ έχει αλλάξει το πλάνο της.. Όποιος και να περάσει από τους δυο, θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ