ΑΕΚ- Γαλατασαράι 3-2: Η πρόβα πέτυχε και δεν πέτυχε

Η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τη Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ σε φιλικό που ήταν πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΕΚ- Γαλατασαράι 3-2: Η πρόβα πέτυχε και δεν πέτυχε

Η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις στημένες φάσεις. Βρέθηκε να κυνηγά το σκορ από νωρίς (22΄Μαϊκόν) αλλά στο 34 κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λιβάγια ύστερα από εντυπωσιακή προσπάθεια του Κλωναρίδη.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με μια... ομορφιά, καθώς ο βοηθός, που φαίνεται πως κι αυτός κάνει... προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, ακύρωσε γκολ της Γαλατασαράι και στη συνέχεια η ΑΕΚ έκανε το 2-1. Από λάθος του Μαϊκόν ο Μπακασέτας πλάσαρε υπέροχα. που έκανε απευθείας το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια σημειώθηκαν δυο όμορφα γκολ από εκτελέσεις φάουλ. Στο 56’ έκανε την αρχή ο Μάνταλος (3-1) για να τον μιμηθεί στο 68’ ο Μαϊκόν (3-2).

Ο Ουζουνίδης στο 65’ έκανε τις πρώτες αλλαγές του περνώντας τις μεταγραφές του στο τερέν με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει περισσότερο.

ΑΕΚ : Μπάρκας - Μπακάκης 5 (82’ Μοράν), Λαμπρόπουλος , Οικονόμου (65’ Τσόσιτς), Λόπες (65’ Χουλτ) - Σιμόες (82’ Γκάλο), Γαλανόπουλος (65’ Πόνσε), Μπακασέτας (82’), Μάνταλος (82 Γιακουμάκης) -Κλωναρίδης (65’ Μπογιέ) – Λιβάγια (70’ Άλεφ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Τσίπε –Ναγκατόμο , Μαικόν (72’ Καρνουτσού), Αζίζ (85’ Κρολ), Καρόλ (46’ Φεγκουλί)- Ινάν , Φερνάντο, Ονιεκούρου (46’ Τσελίκ ), Μπελχαντά - Ροντρίγκες (75’ Νταβάς), Γκομίς .