Πέθανε ο σπουδαίος άσος της Παναχαϊκής, Γιώργος Σίδερης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε ο βετεράνος άσος της Παναχαϊκής, Γιώργος Σίδερης. 

Πέθανε ο σπουδαίος άσος της Παναχαϊκής, Γιώργος Σίδερης

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα η οικογένεια της Παναχαϊκής, βυθίστηκαν στο πένθος αφού έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Σίδερης.

Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών και υπήρξε μια μεγάλη δόξα της Παναχαϊκής. Είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Πάτρας και στο Κύπελλο UEFA.

Ο παλαίμαχος άσος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Προοδευτική Πατρών και από το 1966 φορούσε τη φανέλα της Παναχαϊκής για μια δεκαετία. Ο Σίδερης μετά την Παναχαϊκή έπαιξε σε ΑΠΣ Πάτραι, Πανηλειακό και Θύελλα Πατρών.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

«Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (28/1) ένας άνθρωπος που τίμησε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Γιώργος Σίδερης δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο Γιώργος Σίδερης ήταν μέλος των σπουδαίων ομάδων της Παναχαϊκής που έκαναν εντυπωσιακές πορείες στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά σημαντικό κομμάτι της ομάδας που έπαιξε στην Ευρώπη.

Η οικογένεια της Παναχαϊκής εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Σίδερη και ευχήθηηκε καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του» αναφέρει η ανακοίνωση της Παναχαϊκής.