Η απάντηση της Κηπούπολης στον Μικρασιατικό για τις απειλές με σουγιάδες

Απάντησε η διοίκηση της ομάδας της Κηπούπολης στον Μικρασιατικό για τα όσα κατήγγειλε για μπράβους και απειλές με σουγιάδες.   

Η απάντηση της Κηπούπολης στον Μικρασιατικό για τις απειλές με σουγιάδες

Η διοίκηση του ΑΟ Κηπούπολης με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μικρασιατικός για το μεταξύ τους παιχνίδι και τα όσα αναφέρει για απειλές με σουγιάδες στην ανάπαυλα του ματς, απάντησε:

«Μείναμε έκπληκτοι με την ανακοίνωση του Μικρασιατικού, αφού ό,τι αναφέρεται στην ανακοίνωση διαψεύδεται από το ολοκάθαρο φύλλο αγώνα. Διεξήχθη ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό συμβάν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και απορούμε που καταγγέλλονται γεγονότα που κανείς άλλος δεν αντιλήφθη, παρόλο που τα αποδυτήρια των διαιτητών βρίσκονται δίπλα από αυτά των φιλοξενουμένων.

Πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια κρίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου και φιλοξενούμε όλες τις ομάδες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλό θα ήταν στην ανακοίνωση του φιλοξενούμενου σωματείου να αναφέρεται πού έλαβαν το λουτρό τους οι ποδοσφαιριστές του (στα αποδυτήρια της Κηπούπολης), καθώς και στην ομαλή και απροβλημάτιστη προσέλευση και αποχώρηση της αποστολής.

Αν αυτό είναι κακή φιλοξενία, τότε ποιά είναι η καλή; Σεβόμαστε και τιμούμαι όλες τις ομάδες, ειδικότερα τον Μικρασιατικό Καισαριανής, ο οποίος πρεσβεύει πολλά περισσότερα από ένα ιστορικό σωματείο».