Ο Ομάρ «ξεροσταλιάζει» στο παράθυρο της Αγγλίας

Παρατηρείται έντονη κινητικότητα γύρω από τον Νορβηγό μπακ, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στον Ολυμπιακό κάποια πρόταση που να ικανοποιεί.

Ο Ομάρ «ξεροσταλιάζει» στο παράθυρο της Αγγλίας

Πολλοί συνδύασαν την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό ως μία προσθήκη που θα καλύψει το κενό που πιθανότατα θα αφήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Δεν είναι και λίγα άλλωστε αυτά που κυκλοφορούν για τον Νορβηγό μπακ.

Ο Τόρο πρώτα απ’ όλα έπιασε λιμάνι για να αποτελέσει μεταξύ άλλων μία λύση ακόμη και για το κέντρο της άμυνας. Δεν είχε καμία σχέση με την περίπτωση του Ελαμπντελαουί.

Άλλωστε, ο Ομάρ δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα φύγει, άσχετα αν παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες.

Ακούγεται ότι κάτι μπορεί να φέρει από την Αγγλία. Να θυμίσουμε ότι το «παράθυρο» των μεταγραφών στην Premier League ολοκληρώνεται την Πέμπτη 9 Αυγούστου, όπερ σημαίνει πώς ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει γρήγορα.

Επίσης, εδώ και πολλές μέρες στην Ιταλία διατηρούν το θέμα της Μπολόνια, αλλά οι «ροσομπλού» δεν έχουν επανέλθει.

Όπως και να ‘χει, η περίπτωση του Ομάρ είναι τόσο ανοικτή που όλα τα ενδεχόμενο είναι πιθανά. Από το να φέρει όντως ο μάνατζέρ του όπως διαλαλεί μία πρόταση ακόμη και εντός της εβδομάδας έως το να μην πάει πουθενά ο Νορβηγός.

Η ουσία είναι ότι με τον Ελαμπντελαουί γίνεται «παιχνίδι». Ποια θα είναι η κατάληξή του; Θα την δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως τον προορίζει για βασικό στο ματς της 9ης Αυγούστου με την Λουκέρνη…