Η ΕΠΟ κατά του Αυγενάκη

Με διαρροή της η ΕΠΟ απάντησε στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη και εξαπέλυσε μάλιστα και επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Η ΕΠΟ κατά του Αυγενάκη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε στην ΕΠΟ τονίζοντας πως «προσπαθεί να κοροϊδέψει και να μην εφαρμόσει όσα προβλέπει η Ολιστική Μελέτη, που συνέταξαν FIFA/UEFA έπειτα από τη συμφωνία τους με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η ομοσπονδία από την άλλη δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Με διαρροή το βράδυ της Παρασκευής ανέφερε ότι «η ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, επαγγελματική και ερασιτεχνική, υιοθέτησε με απόλυτη ομοφωνία την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA. Η Ολιστική Μελέτη, σε συνεργασία της ΕΠΟ με τις FIFA και UEFA, υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της».

Παράλληλα η ομοσπονδία έστειλε και μήνυμα στον υφυπουργό Αθλητισμού επισημαίνοντας ότι «χωρίς την ΕΠΟ και το αυτόνομο-αυτοδιοικούμενο Ελληνικό Ποδόσφαιρο στο σύνολό του, ουδείς άλλος μπορεί να υλοποιήσει τη Μελέτη αυτή, όπως άλλωστε και η ίδια ρητά αναφέρει».

Ακόμη η ΕΠΟ εξαπέλυσε και επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη λέγοντας: «Κατά συνέπεια, η επαναλαμβανόμενη αμετροεπής συμπεριφορά τού υφυπουργού Αθλητισμού και το κουραστικό επικοινωνιακό παραλήρημά του, επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά τους λόγους που επανειλημμένα αρνείται να συναντήσει τη FIFA και την UEFA, και μόνο αυτό...».