Αθήνα: Σέντρα μόνο σε δύο ομίλους της Α’ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο

Μόνο σε δύο ομίλους της πρώτης κατηγορίας της Αθήνας θα έχουμε σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16/1). Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αθηνών. 

Αθήνα: Σέντρα μόνο σε δύο ομίλους της Α’ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο

Η έξαρση της πανδημίας έχει φέρει αλλαγές και στα γήπεδα της Αθήνας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε αναβολή των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Αθηνών. Το πρωί της Τρίτης (11/1), η ΕΠΣ Αθηνών έκανε γνωστό πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε τελικά σέντρα μόνο σε δύο ομίλου της Α’ κατηγορίας. Τα άλλα ματς δεν θα γίνουν ενώ ορίστηκε και μία εξ αναβολής αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας.

Το άλλο Σαββατοκύριακο θα έχουμε ματς για τον 3ο και 4ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ενώ θα γίνουν κανονικά και όλοι οι αγώνες των ομίλων για τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της Αθήνας.

«Από την Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνεται, ότι το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15 & 16/01/2022, θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου & 2ου Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας (14η αγων.) και ο εξ΄ αναβολής αγώνας του 3ου Ομίλου, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ.

Το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22 & 23/01/2022,θα διεξαχθούν οι αγώνες του 3ου & 4ου Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας (13η αγων.), οι αγώνες όλων των Ομίλων της Β΄ Κατηγορίας (13η αγων.) και οι αγώνες όλων των Ομίλων της Γ΄ Κατηγορίας (11η αγων.)», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αθηνών.