Κορονοϊός: Αναβολή στην ΕΠΣΑΝΑ, στον...αέρα Γ’ Εθνική και ΕΠΣ Αθηνών

Η «έκρηξη» των κρουσμάτων έφερε την αναβολή των αγώνων για αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΕΠΣΑΝΑ ενώ δεν θα γίνουν αγώνες και την άλλη Τετάρτη (12/1). Σκέψεις αναβολής και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και σε αυτό της Αθήνας.

Κορονοϊός: Αναβολή στην ΕΠΣΑΝΑ, στον...αέρα Γ’ Εθνική και ΕΠΣ Αθηνών

Αναβολή των πρωταθλημάτων της για αυτό το Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε η ΕΠΣΑΝΑ. Μάλιστα δεν θα γίνει και η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη (12/1).

«Αναβάλλεται η αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου 08-09/01/2022 και μεταφέρεται σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα για το Σαββατοκύριακο 15-16/01/2022.

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας που είχε προγραμματιστεί για τις 12/01/2022 μεταφέρεται στις 19/01/2022 και του κυπέλλου μεταφέρεται στις 26/01/2022», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣΑΝΑ.

Ακόμη έκανε γνωστό: «H Υγειονομική επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ανακοινώνει σε όλες τις ομάδες της Ένωσης στοιχεία του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθήσουν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος που επαναρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες που θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο οφείλουν την Παρασκευή 07/01/2022 να υποβληθούν σε έλεγχο rapid test αποτελέσματα του οποίου οφείλουν να αναρτήσουν στον gov.gr.

Εμβολιασμένοι δύναται να συμμετέχουν με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Γνωστοποιούμε στα σωματεία ότι για να αναβληθεί αγώνας πρωταθλήματος βάσει του τελευταίου επικαιροποιημένου υγειονομικού πρωτοκόλλου και ασφάλειας της ΓΓΑ πρέπει να βρεθούν επτά (7) ποδοσφαιριστές της ομάδας θετικοί στον COVID-19 με διαγνωστικό έλεγχο Παρασκευής».

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως υπάρχει πιθανότητα να έχουμε αναβολή και στα πρωταθλήματα της Αθήνας αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όλα είναι ανοιχτά. Οριστικές αποφάσεις αναμένονται σήμερα Τετάρτη.