Πορτογάλο προπονητή και στη Νιγηρία ο Ονιεκούρου

Ο Ζοσέ Πεσέιρο αναλαμβάνει την εθνική Νιγηρίας και ο Χένρι Ονιεκούρου θα έχει και εκεί προπονητή από την Πορτογαλία, όπως και στον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με το Κόπα Άφρικα. 

Πορτογάλο προπονητή και στη Νιγηρία ο Ονιεκούρου

Τον παλιό προπονητή του Παναθηναϊκού, τον Ζοσέ Πεσέιρο ανακοίνωσε για νέο τεχνικό της Εθνικής η ομοσπονδία της Νιγηρίας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Νιγηρία έψαξε για αρκετούς τεχνικούς και κατέληξε στον Πεσέιρο με τον Αγκουστίν Εγκουαβοέν να παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και να οδηγεί την ομάδα στο Κόπα Άφρικα.

Συνεπώς ο Χένρι Ονιεκούρου θα έχει Πορτογάλο προπονητή και στην Εθνική, όπως και στον Ολυμπιακό όπου συνεργάζεται με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν στην προεπιλογή για το Κόπα Άφρικα, δεν συμπεριλήφθηκε στην οριστική λίστα, αλλά επειδή υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε επιθετικούς της ομάδας μπορεί να υπάρξει αναθεώρηση πλάνων και τροποποιήσεις στην τελική αποστολή για τα γήπεδα του Καμερούν.