Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Μίμη Στεφανάκο (pics)

Συγγενείς, φίλοι, παλαιοί συμπαίκτες και εκπρόσωποι της οικογένειας του Ολυμπιακού, είπαν την Τετάρτη (22/12) το στερνό αντίο σε μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες που φόρεσαν και δόξασαν την ερυθρόλευκη φανέλα: Ο Μίμης Στεφανάκος πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Μίμη Στεφανάκο (pics)

Πολλοί βετεράνοι -και συμπαίκτες του Μίμη Στεφανάκου- ποδοσφαιριστές, ο Ηλίας Υφαντής, ο Αντώνης Γλύκας, ο Τάκης Λεμονής, ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) στο Κοιμητήριο Σχιστού, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία για τον εκλιπόντα.

Στεφάνια, μεταξύ άλλων έστειλαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αστέρας Εξαρχείων, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Μίμης Στεφανάκος - «Άρχοντας, φινετσάτος και παικταράς»

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον θρυλικό ποδοσφαιριστή, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Μίμης Στεφανάκος φόρεσε για επτά χρόνια (1958-1965) την ερυθρόλευκη φανέλα, τιμώντας τη όπως της αρμόζει.

Στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας, έξι φορές το Κύπελλο, πήρε ένα Βαλκανικό Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική ομάδα.

Ήταν επίτιμος πρόεδρος και εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού.

«Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή (23/12) έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ»