Ελεύθερος ο Ιντέγε, ψάχνεται ο Μιραλάς

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του Κέβιν Μιραλάς από την Τουρκία ήρθε η σειρά και ενός άλλου πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, του Μπράουν Ιντέγε. 

Ελεύθερος ο Ιντέγε, ψάχνεται ο Μιραλάς

Δύο παίκτες με καριέρα στην Premier League και φυσικά στον Ολυμπιακό, ο Μπράουν Ιντέγε και ο Κέβιν Μιραλάς είναι ελεύθεροι και ψάχνουν ομάδα μετά το πέρασμά τους από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Μιραλάς είχε φύγει από την Γκαζιαντέπ το περασμένο καλοκαίρι, δεν συνέχισε σε κάποιο άλλο κλαμπ και ίσως τον χειμώνα υπογράψει κάποιο νέο συμβόλαιο. Ο 34χρονος Βέλγος άσος έκανε το τελευταίο διάστημα προπονήσεις με την U-21 της Σταντάρ Λιέγης προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Δεν έχει ανακοινώσει, πάντως, ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Ιντέγε όταν έφυγε από την Ελλάδα και τον Άρη πήγε και αυτός στην Τουρκία, για να παίξει με την Γκεζτέπε. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο (σε 36 συμμετοχές πέτυχε τρία τέρματα), με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 33χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ. Συνεπώς και ο Ιντέγε είναι σε αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα του, ένας παίκτης με πολύ σημαντική παρουσία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Ελλάδα είχε πετύχει 28 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και 10 με αυτή του Άρη.