Επιμένουν οι Πορτογάλοι για συμφωνία Ολυμπιακού-Πόρτο για Σεμέδο, αλλά...

Για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τη μεταγραφή Σεμέδο με υποχρεωτική οψιόν το καλοκαίρι κάνουν λόγο στην Πορτογαλία. Καμία επιβεβαίωση από τον Πειραιά.

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για συμφωνία Ολυμπιακού-Πόρτο για Σεμέδο, αλλά...

Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός και η Πόρτο έχουν συμφωνήσει για δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς εκ μέρους των «Δράκων» στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό μετέδωσε το CNN Portugal δίνοντας συνέχεια σε διαδοχικά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στην Πορτογαλία, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία και ανακοινώσεις μετά τις γιορτές. Υποστηρίζοντας ότι για τον δανεισμό έως το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 250 χιλιάδες ευρώ.

Οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι δεδομένο ότι υπάρχουν όπως και η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην πατρίδα του, αλλά από τον Πειραιά δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάτι οριστικό. Και μάλιστα αυτό που λεγόταν είναι πως τίποτα δεν ισχύει για τα περί συμφωνίας ή προχωρημένων επαφών. Πόσο μάλλον για ανακοινώσεις μετά τις γιορτές. Προς το παρόν δεν ισχύει τίποτα.