Πάει για νέα μεταγραφή στα 36 του ο Ραφίνια

Μετά τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια συνέχισε στην Γκρέμιο και ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με την Σάο Πάολο. Κι ας είναι 36 ετών. 

Πάει για νέα μεταγραφή στα 36 του ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια μπορεί να είναι πια 36 ετών αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται βασικός και σε υψηλό επίπεδο στην πατρίδα του. Ο Βραζιλιάνος άσος που μετά από τη μεγάλη καριέρα του στην Γερμανία με την Μπάγερν είχε αποφασίσει πέρυσι να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό όπου έμεινε για ένα εξάμηνο, τώρα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Βραζιλίας, αφήνοντας την Γκρέμιο για την Σάο Πάολο.

Φεύγοντας από τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια πήγε στην Γκρέμιο όπου μέσα στο 2021 αγωνίστηκε συνολικά σε 43 αναμετρήσεις έχοντας 8 ασίστ απολογισμό. Μάλιστα στο πρωτάθλημα είχε σε 30 αγώνες 7 ασίστ και ήταν μέσα στη λίστα των κορυφαίων στον συγκεκριμένο τομέα.

Το συμβόλαιο του Ραφίνια με την Γκρέμιο ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και ο πρώην διεθνής μπακ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Σάο Πάολο για να κάνει νέα μεταγραφή. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία, οι δύο πλευρές συζητούν για μονοετή συνεργασία με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο εφόσον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Με τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια αγωνίστηκε σε 22 ευρωπαϊκές και εγχώριες αναμετρήσεις και είχε μία ασίστ.