Ο Σπαλέτι για τη μεταγραφή Μανωλά στον Ολυμπιακό

Τι δήλωσε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι για τη μετακίνηση του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό

Ο Σπαλέτι για τη μεταγραφή Μανωλά στον Ολυμπιακό

Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό είναι θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τα ιταλικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο υποδέχτηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού τον Έλληνα άσο όταν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ποτέ δεν ήθελε να χάσει τον Μανωλά από το ρόστερ του, καθώς είναι δεδομένη η εκτίμηση του Ιταλού τεχνικού στον 30χρονο άσο, με τον οποίο είχαν άριστη συνεργασία εδώ και χρόνια. Ακόμη και λίγο πριν από τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και μόλις ο Μανωλάς είχε αποθεραπευθεί από τον τραυματισμό του, αμέσως είχε χρησιμοποιήσει τον παίκτη στον αγώνα με την Λέστερ για το Europa League.

Η Νάπολι παίζει σήμερα (19/12) πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μίλαν και στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, ο Σπαλέτι ρωτήθηκε και για τη μεταγραφή Μανωλά στον Ολυμπιακό. Δεν θέλησε να πει πολλά ο Ιταλός τεχνικός. «Είναι κάτι για το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω, καθώς έχει να κάνει με τη σχέση του παίκτη με τη Νάπολι. Από τη στιγμή που ο Κώστας είναι τόσο ευτυχισμένος για την επιστροφή στην πατρίδα του και τον Ολυμπιακό, τότε δεν μπορώ κι εγώ παρά να είμαι χαρούμενος για εκείνον», πρόσθεσε ο προπονητής της πρώην πλέον ομάδας του «ερυθρόλευκου» κεντρικού αμυντικού.