Αντβέρπ-Ολυμπιακός: Ο διαιτητής των «διπλών»!

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο που θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ στο Βέλγιο έχει ένα πολύ θετικό «σημάδι» για την ελληνική ομάδα. 

Αντβέρπ-Ολυμπιακός: Ο διαιτητής των «διπλών»!

Ο 40χρονος Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο θα διευθύνει την αναμέτρηση στην Αμβέρσα ανάμεσα στην Αντβέρπ και στον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Europa League. Πρόκειται για διαιτητή που δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο ευρωπαϊκό παρελθόν, αλλά με πολλά μεγάλα ματς του ιταλικού πρωταθλήματος στην καριέρα του.

Ένα «σημάδι», θετικό για τον Ολυμπιακό στο σημερινό (19.45) παιχνίδι μπορεί να είναι ότι ο εν λόγω ρέφερι έχει επτά νίκες φιλοξενούμενων στα οκτώ τελευταία ματς που έχει σφυρίξει σε επίπεδο ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων και Serie A! Πριν από μερικές μέρες είχε διευθύνει το Ρόμα-Ίντερ 0-3, ενώ πιο πριν είχε παίξει στα: Λάτσιο-Γιουβέντους 0-2, Βενέτσια-Σαλερνιτάνα 1-2, Αταλάντα-Μίλαν 2-3, Σέλτικ-Λεβερκούζεν 0-4, Κάλιαρι-Έμπολι 0-2 και Τζένοα-Ναπολι 1-2! Όλο «διπλά», δηλαδή, με ενδιάμεσο παιχνίδι τη νίκη της Τότεναμ επί της Φίτεσε με 3-2, μοναδικό ματς στο οποίο επικράτησε τους τελευταίους μήνες με ρέφερι τον Ντι Μπέλο γηπεδούχος ομάδα. Μακάρι για τον Ολυμπιακό το σερί να συνεχιστεί.

Από τους παίκτες του Ολυμπιακού που συνάντησαν σε πρόσφατο παιχνίδι του Ντι Μπέλο είναι ο Μάριος Βρουσάι και οι αναμνήσεις δεν είναι καλές. Σε παιχνίδι Ελπίδων Κροατίας-Ελλάδας 5-0, τον Σεπτέμβρη του 2020.

Να θυμίσουμε ότι στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Φενέρ-Άιντραχτ, η UEFA όρισε Σέρβους διαιτητές και Κροάτες VAR και AVAR!