Με αλλαγές η Αντβέρπ, «κρατάει» Ναϊγκολάν, θέλει νίκη με Ολυμπιακό

Ο Ράτζα Ναϊγκολάν θα προφυλαχθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό λένε οι Βέλγοι. Τι είπε ο Μπρίαν Πρίσκε για το παιχνίδι και τα κίνητρα της αποκλεισμένης Αντβέρπ. 

Με αλλαγές η Αντβέρπ, «κρατάει» Ναϊγκολάν, θέλει νίκη με Ολυμπιακό

Με αλλαγές θα αγωνιστεί η Αντβέρπ στον αγώνα της Πέμπτης (9/12) με τον Ολυμπιακό καθώς ο Μπρίαν Πρίσκε θέλει να δει και άλλους παίκτες, αλλά και να προφυλάξει βασικούς όπως ο Ράτζα Ναϊγκολάν. Ο διεθνής Βέλγος άσος είχε ένα πρόβλημα στο ματς με την Μπέρσχοτ και αναμένεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να μην αγωνιστεί εναντίον της ελληνικής ομάδας.

Η Αντβέρπ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ο προπονητής της δήλωσε ότι παρά τον αποκλεισμό υπάρχουν κίνητρα για τη νίκη: «Θέλουμε να τελειώσουμε σωστά και για το καλό του βελγικού ποδοσφαίρου. Είναι απαραίτητο ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η άμυνά μας έχει βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα, δεν δίνουμε φάσεις στους αντίπαλους και αν δε δεχτούμε γκολ για πρώτη φορά στον όμιλο θα είναι καλή βάση για τη νίκη, αλλά όχι το παν. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, αλλά να δούμε και άλλους», είπε ο Μπρίαν Πρίσκε στη συνέντευξη Τύπου.

Κίνητρο θεωρούν οι Βέλγοι και τα 630.000 ευρώ που δίνει η νίκη, αλλά ο Σαμ Βάινς που μίλησε από πλευράς παικτών τόνισε ότι δεν είναι μόνον αυτό: «Έχουμε τη θέληση για τους πρώτους τρεις βαθμούς νίκης έστω κι αν δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανένα άγχος και αυτό θα μας διευκολύνει για το στόχο», είπε ο Αμερικανός αριστερός μπακ.