ΠΑΟΚ: Τούμπα από τα παλιά! (vids)

Οι παλιές εποχές επέστρεψαν στην Τούμπα - Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Άρη, όπως ακριβώς συνέβη και στα περίφημα ματς με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Τούμπα από τα παλιά! (vids)

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη διακόπηκε στην Τούμπα. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων έριξαν δεκάδες βεγγαλικά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην πορεία αρκετοί οπαδοί έκαναν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας... άγριες διαθέσεις. Στην Τούμπα επικράτησε πανικός, με τον διαιτητή να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια και την αστυνομία να προσπαθεί να ηρεμήσει καταστάσεις. Η έδρα του "Δικεφάλου" θύμισε παλιές εποχές.

Το «ντου» του Σαββίδη το 2018

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περίφημο «ντου» στον αγωνιστικό χώρο στις 11 Μαρτίου του 2018. Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στο χορτάρι, έχοντας όπλο και απειλητικές διαθέσεις.

Το «ντου» στο Κύπελλο με Ολυμπιακό το 2016

Νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του 2016, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στην Τούμπα με σκορ 1-2. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όμως, οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν βεγγαλικά, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να διακόπτει την αναμέτρηση.