Πέλκας: «Χαρά να παίζω στη χώρα μου, έχω δώσει μεγάλα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν στη συνέντευξη Τύπου της Φενέρ εκ μέρους των συμπαικτών του και μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Πέλκας: «Χαρά να παίζω στη χώρα μου, έχω δώσει μεγάλα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τον Δημήτρη Πέλκα επέλεξαν στην Φενερμπαχτσέ να εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (25/11-22.00), με τον διεθνή Έλληνα άσο να αναφέρεται στις δυσκολίες της αναμέτρησης για την ομάδα του και φυσικά να μιλά και για τη δική του εμπειρία σε μεγάλα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέλκας τόνισε ότι αν αγωνιστεί (διεκδικεί τη θέση του Οζίλ) θα δώσει τα πάντα για τη νίκη της Φενέρ και την πρόκριση στο Europa League.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε όπως κάνει η Φενέρ σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι μία σημαντική ευκαιρία για εμάς να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Είναι σημαντικό και ιδιαίτερο να παίζεις στη χώρα σου, είναι χαρά μου, αν αγωνιστώ αύριο θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη.

Μετά τον τραυματισμό μου δεν ήταν καλή περίοδος. Περιμένω τις ευκαιρίες μου. Θα είναι πράγματι ένα ξεχωριστό ματς για μένα απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχαμε δώσει δυνατές μάχες με την πρώην ομάδα μου.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την Γαλατά, αλλά έχουμε πει ότι πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί για την Φενέρ είναι σημαντικό να πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη».