«Φανταστική ατμόσφαιρα και μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε για πλεονέκτημα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Φενέρ, επειδή έχει εμπειρία στην Ευρώπη και τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του.

«Φανταστική ατμόσφαιρα και μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Με πολύ θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του μίλησε ο Βίτορ Περέιρα ενόψει του αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (25/11-22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη συνέντευξη Τύπου της Φενέρ, ο Πορτογάλος τεχνικός και πρώην του Ολυμπιακού είχε να πει πολλά για τη δυναμική των Πειραιωτών και της έδρας τους. Μίλησε για πλεονέκτημα του Ολυμπιακού επειδή έχει εμπειρία στην Ευρώπη και αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το κοινό του.

«Θα είναι σκληρό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα γιατί παίζει πολλά χρόνια στην Ευρώπη, έχει παίξει απέναντι σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα χάντικαπ για εμάς. Πρέπει να κάνουμε διορθώσεις σε σχέση με το πρώτο ματς. Δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να αντεπιτεθούν όπως έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Πρέπει να παίξουμε με βάση το επίπεδό μας, με αυτοπεποίθηση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι πολύ σημαντικό για το στόχο μας. Η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική και είναι ωραίο που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για την αλλαγή του συστήματος και αν θα το χρησιμοποιήσει με τον Ολυμπιακό:

«Προετοιμάζουμε την ομάδα να παίζει με διαφορετικά συστήματα γιατί πρέπει να προσαρμόζεται στις συνθήκες κάθε αγώνα. Μπορούμε έτσι να κάνουμε εκπλήξεις στις άλλες ομάδες, καθώς δεν ξέρουν πώς θα παίξουν. Το σημαντικό είναι να παίζουμε καλά όλα τα συστήματα. Πρέπει οι παίκτες να καταλαβαίνουν το παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα συστήματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Αν θα κάνει αλλαγές με τον Ολυμπιακό σε σχέση με την Γαλατά: «Θα πρέπει να περιμένετε. Με τη Γαλατά ήταν σημαντική νίκη, αλλά τώρα υπάρχει μόνο Ολυμπιακός. Θα είναι φανταστική η ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και σε καλή κατάσταση. Ήταν σκληρό ματς το προηγούμενο, έτσι θα είναι και με τον Ολυμπιακό. Κάποιοι παίκτες έχουν αποφορτιστεί καλύτερα, κάποιοι όχι, οπότε θα αποφασίσουμε για την ενδεκάδα μέχρι το ματς»

Για τις δικαστικές περιπέτειες που είχε και τα δημοσιεύματα περί... σύλληψής του όταν θα έφτανε στην Ελλάδα: «Δεν είναι θέμα να συζητήσουμε. Είμαι εδώ για να μιλήσω για δύο μεγάλες ομάδες και ένα μεγάλο παιχνίδι, όχι για τέτοια θέματα».