Μασούρας: «Θέλουμε τη νίκη, πιστεύουμε στη νίκη»!

Ο «δήμιος» της Φενερμπαχτσέ στο πρώτο ματς, Γιώργος Μασούρας, μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη (25/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης» εναντίον της τουρκικής ομάδας για το Europa League. 

Μασούρας: «Θέλουμε τη νίκη, πιστεύουμε στη νίκη»!

Ο Γιώργος Μασούρας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (25/11-22.00) με την Φενερμπαχτσέ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο διεθνής άσος που είχε πρωταγωνιστήσει στο 3-0 της Κωνσταντινούπολης, με τα δύο γκολ και την ασίστ στο τρίτο, μίλησε:

Για το αν θεωρεί αυτή τη σεζόν την πιο μεστή στην καριέρα του και αν περιμένει στο αυριανό ματς ότι θα βρει τους ίδιους χώρους δράσης που είχε στην Κωνσταντινούπολη: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη η σεζόν, άρα δεν μπορώ να απαντήσω. Για το ματς θεωρώ ότι δεν θα είναι το ίδιο, μας ξέρουν καλύτερα και σίγουρα θα είναι ένα ματς με μεγαλύτερες δυσκολίες από το πρώτο».

Αν απολαμβάνει το ίδιο τα γκολ ή τις ασίστ του; «Το γκολ έχει διαφορετική αίγλη, αλλά το να βοηθάς την ομάδα με γκολ ή ασίστ με κάνει το ίδιο χαρούμενο, ειδικά όταν κερδίζει η ομάδα».

Τι διαφορετικό πρέπει να γίνει σε σχέση με την Άιντραχτ και αν τους απασχολεί ότι ενώ σκοράρουν, δέχονται και γκολ. «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, υπάρχουν κάποια θέματα που αναλύουμε μετά τα παιχνίδια. Σίγουρα δε μας αρέσει να δεχόμαστε γκολ και πρέπει όταν παίρνουμε αβαντάζ να μπορούμε να το κρατάμε».

Αν υπάρχει κάποια απάντηση στις δηλώσεις του Οζίλ: «Υπάρχει εγωισμός και σίγουρα ένας τέτοιος μεγάλος παίκτης και οι συμπαίκτες του θα θέλουν να απαντήσουν στην ήττα του πρώτου αγώνα, αλλά από εμάς δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Με όλο το σεβασμό, παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να νικήσουμε και πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε».

Για το ότι κάθε φορά που βάζει γκολ η ομάδα κερδίζει: «Θα ήταν ωραίο να σκοράρω και αύριο, ελπίζω να συμβεί για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Δε σημαίνει ότι αν βάλω γκολ θα νικήσουμε, αλλά σίγουρα θα είναι καλοδεχούμενο».

Έχουν συζητήσει τι είναι καλύτερο, το Europa League ή το Confernece League «Ο στόχος είναι ένας να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διακριθούμε στη διοργάνωση. Δεν έχουμε συζητήσει ούτε σκεφτεί κάτι άλλο. Ποδόσφαιρο είναι, βέβαια, αν γίνει κάτι διαφορετικό θα το δούμε την επόμενη μέρα».