Fotospor: Η αστυνομία θα συλλάβει τον Βίτορ Περέιρα;

Η τουρκική εφημερίδα Fotospor αναρωτιέται αν η ελληνική αστυνομία θα συλλάβει τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, λόγω της καταδίκης του το 2019.

Fotospor: Η αστυνομία θα συλλάβει τον Βίτορ Περέιρα;

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Λίγο πριν τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Βίτορ Περέιρα έχει πρόβλημα.

Η Φενέρμπαχτσε, που βιώνει την ευφορία της νίκης στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι, θα είναι φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού στον αγώνα για το UEFA Europa League το απόγευμα της Πέμπτης και υπάρχει μια ερώτηση που αναμένεται να απαντηθεί πριν τον αγώνα. Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν πάει, θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι;».

Προφανώς και το δημοσίευμα αναφέρεται στην καταδίκη του Πορτογάλου προπονητή το 2019, σε φυλάκιση 8 μηνών -με αναστολή- για τα αδικήματα της εξύβρισης και της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη διακοπή της κανονικής ροής του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Βίτορ Περέιρα είχε δικαστεί με αφορμή τη συμπεριφορά του στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2015, το οποίο δεν έγινε ποτέ λόγω επεισοδίων, αλλά και για τον πανηγυρισμό του προς την εξέδρα της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου, όπου ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση με γκολ του Χάρα στο τελευταίο λεπτό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο σύλληψης.