Παραδόθηκε ο φάκελος της δωρεάς του Βαγγέλη Μαρινάκη

Την Πέμπτη (18/11) παραδόθηκε ο φάκελος δωρεάς του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι Κρήτης.

Παραδόθηκε ο φάκελος της δωρεάς του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε στη δωρεά οικίσκων για το Γενικό Λύκειο Καστελίου και το Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου. Ο φάκελος της δωρεάς του ισχυρού άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ παραδόθηκε την Πέμπτη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/11 στην αίθουσα εκδηλώσεων του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό των έως τώρα ενεργειών της Κυβέρνησης προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων και τον προγραμματισμό των επόμενων κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, κ Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος παρέδωσε στον Δήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης, κ. Μανώλη Φραγκάκη, φάκελο με τη σύμβαση και τα σχέδια κατασκευής σχολικών αιθουσών. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων για το Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου (12 σχολικές αίθουσες, 3 WC και 1 γραφείο) και το Γενικό Λύκειο Καστελίου (9 σχολικές αίθουσες, 2 WC και 1 γραφείο).

Οι κατασκευές γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η Κρατική Εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και αναμένεται να παραδοθούν σε περίπου 20 μέρες».