Πάλι βασικός ο Αγκιμπού Καμαρά στην Γουινέα

Στην ενδεκάδα της Γουινέας ήταν ξανά ο Αγκιμπού Καμαρά στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρόκο. Ήττα με 3-0 για την ομάδα του άσου του Ολυμπιακού, βασικός και ο Μαμαντού Κανέ. 

Πάλι βασικός ο Αγκιμπού Καμαρά στην Γουινέα

Η Γουινέα ηττήθηκε με 3-0 από το Μαρόκο στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον Αγκιμπού Καμαρά να βρίσκεται για μία ακόμη φορά στην ενδεκάδα της.

Ο άσος του Ολυμπιακού έπαιξε δεύτερο ματς μέσα σε λίγες μέρες, καθώς είχε συμμετάσχει και στον αγώνα με την Γουινέα Μπισάου (0-0). Τότε είχε γίνει αλλαγή στο 86' ενώ είχε πάρει και κίτρινη κάρτα. Στο ματς με το Μαρόκο ο Αγκιμπού είδε ξανά κίτρινη κάρτα.

Με τη Γουινέα δεν έπαιξε φυσικά ο Μαντί Καμαρά που έμεινε στην Ελλάδα λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, αλλά αγωνίστηκε κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού εκτός από τον Αγκιμπού. Πρόκειται για τον Μαμαντού Κανέ, επίσης βασικό στέλεχος της Γουινέας.

Ο 24χρονος μέσος ανήκει στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι και έχει μείνει δανεικός στην προηγούμενη ομάδα του, τη Νέφτσι Μπακού. Στο πρώτο ματς Γουινέα-Μαρόκο 1-4, ο Κανέ είχε βάλει το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Στον αγώνα οι Αγκιμπού και Κανέ θα είχαν κανονικά αντίπαλο τον... Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά τους τελευταίους μήνες ο άσος του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς.