Αλλαγή πλάνων ενόψει Γαλατά, Ολυμπιακού και λόγω... Οζίλ

Ο Βίτορ Περέιρα κάνει δοκιμές με άλλο σύστημα πριν από τα ματς της Φενέρ με Γαλατά και Ολυμπιακό για να βολεύεται καλύτερα ο Μεσούτ Οζίλ

Αλλαγή πλάνων ενόψει Γαλατά, Ολυμπιακού και λόγω... Οζίλ

Οι πιέσεις από διοίκηση και media προς τον Βίτορ Περέιρα για να διορθώσει την άμυνα της Φενερμπαχτσέ και να παίξει με ένα «πιο ταιριαστό σύστημα για τον σύλλογο» φαίνεται πως πιάνουν τόπο. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε δοκιμές με 4-2-3-1 στην προπόνηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League και στην Τουρκία εκτιμούν ότι υπέκυψε σε αυτές τις πιέσεις προκειμένου να βολεύεται καλύτερα στο παιχνίδι του ο Μεσούτ Οζίλ.

Κάτι που δεν εξυπηρετούσε τον σταρ της ομάδας με το σχήμα των τριών στόπερ και των δύο φορ, με τις συστάσεις να γίνονται πρόσφατα και από τον πρόεδρο της Φενέρ, τον Αλί Κοτς.

Ο Περέιρα δεν έχει βέβαια αυτές τις ημέρες δύο διεθνείς αμυντικούς του, τον Κιμ και τον Σάλαι, οπότε θα περιμένουμε και τις τελευταίες δοκιμές πριν από το ντέρμπι με την Γαλατά. Με το οποίο ασχολούνται αποκλειστικά στην Φενέρ λόγω της παραδοσιακής αντιπαλότητας, αλλά και της ανάγκης αποτελέσματος προκειμένου να μην υποχωρήσει κι άλλο στη βαθμολογία. Στον Ολυμπιακό και στον «τελικό» πρόκρισης στον Πειραιά θα στρέψουν την προσοχή τους αργότερα. Μετά το βράδυ της Κυριακής (21/11), κάτι άλλωστε που λίγο ως πολύ ισχύει και για την ελληνική ομάδα που έχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ίδια ημέρα.