Εθνική: Απογοήτευση και αποφάσεις

Τι δήλωσε μετά το 1-1 της Εθνικής με το Κόσοβο για το θέμα προπονητή ο Παναγιώτης Δημητρίου, πού απέδωσε την αποτυχία ο Φαν' τ Σιπ και το πείσμα των παικτών.

Εθνική: Απογοήτευση και αποφάσεις

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση στα αποδυτήρια της Εθνικής μετά το 1-1 με το Κόσοβο, ενώ αποχωρώντας από το γήπεδο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, δήλωσε ότι «δεν καταφέραμε να προκριθούμε, μπορούσαμε καλύτερα και φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι». Για το θέμα προπονητή δεν πήρε σαφή θέση: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε».

Ο Τζόν Φαν'τ Σιπ στάθηκε στην αδυναμία να τελειώνει η ομάδα τις φάσεις και τα ματς: «Είχαμε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ο αντίπαλος την εκμεταλλεύτηκε, ισοφάρισε και μετά έγινε ανοιχτό ματς αφού ρισκάραμε για τη νίκη. Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο χειρουργικοί στα τελειώματά μας. Έπρεπε να βάλουμε το δεύτερο γκολ, ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες μέχρι να σκοράρει».

«Πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να προσπαθήσουμε περισσότερο, με το κεφάλι χαμηλά. Θα ήθελα να μείνει ο προπονητής», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πέλκας. Για πείσμα μέσα στην ομάδα και για τιμωρία από το ίδιο το ποδόσφαιρο για τις χαμένες ευκαιρίες έκανε λόγο ο Γιώργος Μασούρας.