Ολυμπιακός: Ο Βίτορ Περέιρα έρχεται στο Καραϊσκάκη...

Δηλώσεις απόλυτης στήριξης στον Βίτορ Περέιρα από τον πρόεδρο της Φενερμπαχτσέ. Συνεχίζει κανονικά ο Πορτογάλος, θα είναι στον πάγκο στον «τελικό» με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Βίτορ Περέιρα έρχεται στο Καραϊσκάκη...

Απόλυτη στήριξη προς τον Βίτορ Περέιρα παρέχει η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ, παρά την κακή πορεία της ομάδας στο τουρκικό πρωτάθλημα, τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί ο Πορτογάλος και τις κακές σχέσεις του με τους παίκτες. Έτσι ο Περέιρα θα είναι κανονικά στον πάγκο στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League.

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, έκανε δηλώσεις στο κανάλι του συλλόγου και είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής προπονητή, πιστεύουμε στον Περέιρα και στη δουλειά του. Αν είναι να φύγει θα το μάθει πρώτος αυτός, παλιά αλλάζαμε προπονητές συνέχεια και δεν υπήρχε όφελος. Κάθε προπονητής στην Φενέρ δέχεται κριτική, αν ήταν Τούρκος θα ήταν πιο ήπια η κριτική. Δεν έχει έρθει εδώ για τα λεφτά, έχει έρθει για να πετύχει».

Ο Κοτς είπε ότι «ο Περέιρα δεν έχει καμία προκατάληψη με τον Μεσούτ Οζίλ. Ο Οζίλ γύρισε στη χώρα που αγαπά, στο σύλλογο που λατρεύει. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να βοηθά την ομάδα κι αυτό θα κάνει».

Όσο για την απόσταση από την κορυφή: «Είναι δέκα βαθμοί από μία ομάδα, οι υπόλοιποι παραδοσιακοί αντίπαλοί μας είναι κοντά σε εμάς. Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να καλύψει τη διαφορά, αυτή είναι η Φενέρ. Θα παιχτούν ακόμη πολλοί βαθμοί, δεν έχει κριθεί τίποτα. Πριν από ένα μήνα ήμασταν σε πολύ πιο άσχημη κατάσταση, τώρα έχουμε βελτιωθεί, σε ένα μήνα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο επόμενο και πολύ κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι, στις 25/11.