Ο Ολυμπιακός στο Ερμελο- Το πρόγραμμα των φιλικών

Ο Ολυμπιακός από σήμερα αφήνει πίσω του το Γκενκ και θα συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία εώς και την Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός στο Ερμελο- Το πρόγραμμα των φιλικών

Οι προπονήσεις επί βελγικού εδάφους ολοκληρώθηκαν. Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του το Γκενκ και από σήμερα πιάνει δουλειά στο Έρμελο, σε ένα γνώριμο περιβάλλον, καθώς η πρώτη φορά που βρέθηκε στο ολλανδικό χωριό ήταν το καλοκαίρι του 2008 με προπονητή τότε τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Πειραιώτες στο διάστημα παραμονής τους στην Ολλανδία θα δώσουν δύο φιλικά. Το πρώτο θα είναι με την Αϊντχόφεν την Τρίτη στην πόλη Ούντεν και όχι στο γήπεδό της. Η Αϊντχόφεν να θυμίσουμε ότι είναι πρωταθλήτρια Ολλανδίας, οπότε ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ακόκμα μεγαλύτερος συγκριτικά με αυτόν κόντρα στην Γκενκ.

Την προσεχή Πέμπτη οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν την τουρκική Γκεζτεπέ και την αμέσως επόμενη μέρα θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα.

Ο κύκλος των φιλικών ενόψει των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, θα κλείσει με το παιχνίδι κόντρα στην Λεγκανιές στο Καραϊσκάκη την 1η Αυγούστου.