Έκτακτη ομιλία προέδρου Φενέρ, πριν από Γαλατά και Ολυμπιακό

Ανακοινώσεις θα κάνει την Πέμπτη (11/11) ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, με ανοιχτό το θέμα του Βίτορ Περέιρα πριν από τους αγώνες με Γαλατά και Ολυμπιακό

Έκτακτη ομιλία προέδρου Φενέρ, πριν από Γαλατά και Ολυμπιακό

Εξελίξεις προ των πυλών στην Φενερμπαχτσέ κι ενώ πλησιάζει το ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος με την Γαλατά (21/11) και ο «τελικός» πρόκρισης στο Europa League με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (25/11).

Μετά το επιβλητικό 3-0 στο Βέλγιο επί της Αντβέρπ που ηρέμησε την κατάσταση στην τουρκική ομάδα και περιόρισε την κριτική για τον Βίτορ Περέιρα ήρθε η νέα αποτυχία στο πρωτάθλημα (το 2-2 με την Καϊσέρισπορ), ώστε να προκληθεί νέα μεγάλη ένταση και κύμα κατηγοριών σε βάρος του Πορτογάλου προπονητή.

Υπό τις έντονες πιέσεις κόσμου, media και παλιών παικτών (όπως ο Νιχάτ) για απομάκρυνση του Πορτογάλου και μέσα σε ένα πολύ αρνητικό κλίμα, η διοίκηση της Φενέρ αποφάσισε να πάρει επίσημη θέση.

Όπως ανακοινώθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης (11/11), ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, θα κάνει δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και θα αναφερθεί σε ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Πολλοί πιστεύουν ότι θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις που θα αφορούν σε αλλαγή προπονητή, αλλά σύμφωνα με διαφορετικά ρεπορτάζ θα επιχειρηθεί μία προσπάθεια εκτόνωσης και στήριξης του Περέιρα. Όσο δύσκολο μοιάζει πια κάτι τέτοιο, με τη Φενέρ να είναι δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ, έχοντας υποχωρήσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.