Ολυμπιακός: Θεραπεία οι τραυματίες, ζητά Μαντί η Γουινέα

Ο Μαντί Καμαρά είναι τραυματίας στον ώμο και πονάει πολύ, ξεκαθαρίζει αν θα πάει στην Γουινέα. Τι γίνεται με Ρέαμπτσιουκ, Γκάρι, Κούντε

Ολυμπιακός: Θεραπεία οι τραυματίες, ζητά Μαντί η Γουινέα

Ο Μαντί Καμαρά τραυματίστηκε ξανά στον ώμο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό (εκεί όπου είχε χτυπήσει και εναντίον της Άιντραχτ) με συνέπεια να μην μπορεί να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στα ματς της Γουινέας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού όπως και ο Κριστιάν Καρεμπέ ενημέρωσαν αμέσως τους υπεύθυνους της Γουινέας και ενώ αρχικά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δόθηκαν ευχές στον παίκτη για ταχεία ανάρρωση, στη συνέχεια του ζητήθηκε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να εξεταστεί και εκεί από το ιατρικό τιμ της.

Ο Καμαρά εξακολουθεί να πονάει πολύ και πραγματικά δεν έχει νόημα να υποστεί εξτρά ταλαιπωρία χωρίς λόγο. Από την Γουινέα φαίνεται να επιμένουν παρόλο που η ομάδα τους έχει ήδη αποκλειστεί (με το Μαρόκο να είναι πρώτο στον όμιλο). Ο Αγκιμπού έχει ταξιδέψει άλλωστε κανονικά. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (12/11).

Στον Ρέντη είναι και οι τραυματίες Κούντε, Ρέαμπτσιουκ και Γκάρι Ροντρίγκες που επίσης έχουν ενημερώσει τις ομοσπονδίες τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Και για τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει θεραπεία, με τον Καμερουνέζο χαφ να εκτιμάται ότι θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Από το Καμερούν γνωστοποιήθηκε ο αποκλεισμός του από τα δύο προσεχή ματς. Θεραπεία ξεκίνησε στον Ρέντη και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.