Πίεση Ολυμπιακού σε ΕΠΟ για καταστατικό, οργανόγραμμα

Επιστολή από πλευράς Ολυμπιακού στην ΕΠΟ ενόψει της εκτελεστικής επιτροπής για τα θέματα του καταστατικού και του νέου οργανογράμματος που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. 

Πίεση Ολυμπιακού σε ΕΠΟ για καταστατικό, οργανόγραμμα

Ενόψει της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (10/11), από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον αντιπρόεδρό της Δημήτρη Αγραφιώτη ζητήθηκε με επιστολή που τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου να τεθούν προς συζήτηση δύο συγκεκριμένα θέματα.

Το πρώτο έχει να κάνει σχετικά με το καταστατικό και τις αλλαγές που έχουν επιβάλλει FIFA και UEFA με βάση την Ολιστική Μελέτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει παρότι ψηφίστηκε στα τέλη Αυγούστου. Δεν έχει φτάσει στην ΕΕ με την οριστική μορφή του προκειμένου να ελεγχθεί, να εγκριθεί και να υποβληθεί στο Ειρηνοδικείο προς έγκριση για να αρχίσει να παράγει αποτελέσματα.

Επιπλέον ο κ. Αγραφιώτης ενημερώνει ότι δεν έχει λάβει γνώση για τις αλλαγές που βάσει δημοσιευμάτων έχουν γίνει στο οργανόγραμμα της ΕΠΟ (και έχουν προκαλέσει ήδη αντιδράσεις από συγκεκριμένα στελέχη που έχουν υποβαθμιστεί), οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί όπως θα έπρεπε από την Ε.Ε. Συνεπώς εάν ισχύουν έχουν γίνει παρανόμως. Από την πλευρά του στελέχους της ΠΑΕ ζητείται να υπάρξει ενημέρωση στη συνεδρίαση σχετικά με τις αλλαγές αυτές που φέρονται να έχουν κάνει οι κ.κ. Δημητρίου και Φιλιππούσης.