Στη winmasters παίζεις εύκολα και γρήγορα με YourΒet*

Η winmasters συνεχίζει να εξελίσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο αθλητικό στοίχημα με σκοπό να κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο εύκολο και πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Στη winmasters παίζεις εύκολα και γρήγορα με YourΒet*

Με τη χρήση της σούπερ βελτιωμένης υπηρεσίας YourΒet*, κάθε εγγεγραμμένος παίχτης παίρνει το παιχνίδι στα χέρια του και έχει την ευκαιρία να «χτίσει» το δικό του στοίχημα εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας πολλαπλές στοιχηματικές αγορές από το ίδιο αθλητικό γεγονός.Μια υπηρεσία μοναδική στην εγχώρια αγορά του online gaming, που ξεχωρίζει από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Με το YourBet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους

Σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, ένας παίχτης θα βρει τη σχετική ένδειξη YourBet*στη πλατφόρμα της winmasters. Με αυτόν τον τρόπο, η winmasters εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός στοιχήματος παρολί με την προσθήκη 2 έως και 20αγορών που προσφέρονται στον συγκεκριμένο αγώνα, δίνοντας τη δυνατότητα στον παίκτη να συνδυάσει διαφορετικές επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις που απογειώνουν τα πιθανά κέρδη.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 με YourBet*

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν προσωρινά διακοπεί και σειρά παίρνουν οι εθνικές ομάδες για να δώσουν τα τελευταία παιχνίδια τους στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μένουν πλέον μόνο 2 αγωνιστικές για πέσει η αυλαία στους Ομίλους της Ευρώπης και να οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν την 1η θέση και το απευθείας εισιτήριο για το Κατάρ, αλλά και αυτές που θα τερματίσουν στην 2η θέση για να δώσουν τη μάχη της πρόκρισης στα playoff.

Τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters θα βρουν μεγάλη γκάμα στοιχημάτων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ και τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας YourBet* για κάθε ματς που θα διεξαχθεί από 11 μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου.

Μέσω του YourΒet*, οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν επιλογές, όπως Τελικό Αποτέλεσμα, Over/Under Γκολ, Ημίχρονο/Τελικό, Ακριβές σκορ και ειδικά στοιχήματα σε μεγάλες αποδόσεις, πριν και κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν απεριόριστα YourBet* στοιχήματα– κάτι το οποίο δεν μπορούν να το βρουν σε άλλες ανταγωνιστικές πλατφόρμες - και να προχωρήσουν ανενόχλητα σε cashout* ανά πάσα ώρα και στιγμή.

winmasters.gr Νόμιμο παιχνίδι με ασφάλεια συναλλαγών και άμεσες αναλήψεις

Με 100% νόμιμο παιχνίδι, ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές, η winmasters έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον, έτσι ώστε κάθε παίχτης να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι του, έχοντας τη δυνατότητα για γρήγορες και άμεσες αναλήψεις στα πιθανά κέρδη του μέσα από μια εύκολη και απλή διαδικασία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας