Θα προλάβει Γαλατά και Ολυμπιακό ο Βίτορ Περέιρα;

Έντονες πιέσεις προς τη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ να διώξει τον Βίτορ Περέιρα πριν από τους αγώνες με Γαλατά και Ολυμπιακό. 

Θα προλάβει Γαλατά και Ολυμπιακό ο Βίτορ Περέιρα;

Η Φενερμπαχτσέ έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στο Europa League μετά τη νίκη της στο Βέλγιο επί της Αντβέρπ, αλλά αμέσως μετά παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Καϊσέρισπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα και έμεινε στην έβδομη θέση, με δέκα βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

Έσωσε μάλιστα το βαθμό στο τελευταίο πεντάλεπτο καθώς έχανε με 2-0 και τελικά ισοφάρισε στο 89' με πέναλτι του Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Τότε που ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα και να παίξει με δύο επιθετικούς, κάτι που σπάνια συνηθίζει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ξανά υπό αφόρητη πίεση, όπως και ο πρόεδρος της Φενέρ, ο Αλί Κοτς, ο οποίος δέχεται συμβουλές από το περιβάλλον του για να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση προπονητή. Πριν από το ντέρμπι με την Γαλατά (21/11) και τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Όπου χρειάζεται μόνο νίκες για να ελπίζει για το πρωτάθλημα ή έστω μια θέση που θα την κρατάει εντός στόχου Ευρώπης για τη νέα σεζόν, αλλά και για να περάσει τον Ολυμπιακό και να έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει φέτος στο Europa League.

Η κριτική που δέχεται για τις επιλογές του ο Πορτογάλος είναι δριμεία ξανά, ενώ αυξάνεται η δυσαρέσκεια των παικτών του σε βάρος του. Οι αποφάσεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.