Διπλασιάζει την προσφορά της για Πιάνιτς η Σίτι

Μετά το «όχι» της Γιουβέντους στα 50 εκ. της Σίτι για τον 28χρονο Βόσνιο, οι διοικούντες την ομάδα του Μάντσεστερ επανέρχονται με τα διπλάσια χρήματα!

Διπλασιάζει την προσφορά της για Πιάνιτς η Σίτι

Την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο μακρινό Σικάγο των ΗΠΑ δίνοντας φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο International Champions Cup, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου παίζει τα... ρέστα της σε μεταγραφικό επίπεδο για την περίπτωση του Μιραλέμ Πιάνιτς.

Πριν από λίγες μέρες η αγγλική πλευρά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» από τη Γιουβέντους στην πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ που είχε κάνει για την απόκτηση του Βόσνιου χαφ, ωστόσο η Σίτι όχι μόνο δεν τα παρατάει, αλλά επανέρχεται με τα διπλάσια χρήματα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η διοίκηση των «πολιτών» είναι έτοιμη να προσφέρει 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον 28χρονο μέσο της Γιούβε. Μένει να δούμε αν η μεταγραφή πραγματοποιηθεί όντως, ή αν θα χρησιμεύσει στον Πιάνιτς ώστε να ζητήσει νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον ιταλικό σύλλογο...