Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού με Άιντραχτ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε ιστορικό γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει στον Ολυμπιακό έστω το βαθμό. Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Άιντραχτ.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού με Άιντραχτ

Ο Ολυμπιακός πήγε για τη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ, αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας μάλιστα το παιχνίδι στο τέλος και πλέον έχοντας μπροστά του δύο αναμετρήσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση ως δεύτερος, καθώς η γερμανική ομάδα είναι πια το ακλόνητο φαβορί για τους «16» του Europa League.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν μπορούσε να κάνει κάτι στα γκολ, ήταν άτυχος στο πρώτο. Έκανε μια καλή απόκρουση στο σουτ του Λίντστρεμ.

ΛΑΛΑ: Γενικά ήταν καλός αμυντικά, αλλά στην τελευταία φάση έχασε την μπάλα ζητώντας φάουλ, με την Άιντραχτ να βρίσκει την ευκαιρία για τη νίκη.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Έδωσε πολλές μάχες και έβγαλε δύο πολύ καλές σέντρες. Γενικά ήταν από τους διακριθέντες.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Με την εμπειρία του πήγε να βοηθήσει και στην επίθεση. Κι όχι μόνο στις στατικές φάσεις. Έκανε καλό παιχνίδι αλλά δεν είχε τη δέουσα συνεννόηση με τον Μπα.

ΜΠΑ: Είναι μέσα και στα δύο γκολ, καθώς έχασε τον Ιάπωνα στην πρώτη φάση και τη γη κάτω από τα πόδια του στη δεύτερη. Είχε κάποιες καλές επεμβάσεις στην επανάληψη, αλλά...

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν βοήθησε όσο θα περίμενε κανείς. Κι όσο μπορεί. Έκανε αρκετά λάθη, δεν έκοβε καλά στο πρώτο μέρος, είχε κι ένα άστοχο σουτ από δύσκολη θέση. Λίγα πράγματα.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Επίσης αρκετά κάτω από τα δικά του στάνταρ. Μια δυο καλές ενέργειες είναι λίγες, δεν μπόρεσε να δώσει το ρυθμό που συνήθως κάνει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος, στο σουτ που έπιασε ο Τραπ.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Ήταν και πάλι πολύ δραστήριος, με κλεψίματα, με συμμετοχή στο πρώτο γκολ και με συνεισφορά. Μια πάσα του στον Μασούρα αν ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος μπορεί όλα να είχαν αλλάξει.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Το γνωστό παιχνίδι του Έλληνα επιθετικού, με συμμετοχή στις φάσεις και βοήθεια στην πλευρά. Έκανε καλό πλασέ στην ευκαιρία του, αλλά ήταν άτυχος. Μπορούσε σίγουρα περισσότερα.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, με ξέφρενες επιθέσεις και ασίστ στο πρώτο γκολ. Μοιραίος με την ευκαιρία στην επανάληψη, γενικά έπεσε αρκετά και έπρεπε ίσως να βγει νωρίτερα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Έβαλε το ιστορικό γκολ, έτρεχε παντού, δημιουργούσε επιθέσεις, έβγαλε φοβερή πάσα στον Ονιεκούρου στη μεγάλη ευκαιρία του. Είχε κουραστεί, ίσως έπρεπε να μείνει ως το τέλος.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε για να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα. Κάποια επικίνδυνα στημένα είχε.

ΛΟΠΕΣ: Δεν φάνηκε καθόλου στο διάστημα που έπαιξε.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Μπήκε σε φάσεις και απείλησε στο μικρό διάστημα της συμμετοχής του.

ΚΟΥΝΤΕ: Έπαιξε ελάχιστα όταν χτύπησε ο Μαντί.