Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»- Αναμονή για Μπουχαλάκη, εκτός ο Καρμπόβνικ

Στη μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού να νικήσει την Άιντραχτ (4/11) και να βρεθεί ξανά πρώτος στον όμιλο του Europa League αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου για τη σπουδαία αναμέτρηση, δύσκολο αλλά αναμονή για Μπουχαλάκη, εκτός ο Καρμπόβνικ. 

Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»- Αναμονή για Μπουχαλάκη, εκτός ο Καρμπόβνικ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/11) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή του ομίλου.

Στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την πίστη του για την επίτευξη του στόχου. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε:

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την Φρανκφούρτη. «Μετά την ανάλυση του προηγούμενου αγώνα, ο τομέας διόρθωσης είναι η πίεση. Δεν το είχαμε καταφέρει, όπως θα έπρεπε. Επίσης δεν είχαμε καλή κατοχή μπάλας, για να κάνουμε φάσεις και να έχουμε αποτελεσματικότητα. Αύριο χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση απέναντι σε μια χαρακτηριστική γερμανική ομάδα, να εξασφαλίσουμε κατοχή και να δημιουργούμε φάσεις που να εκμεταλλευτούμε»

Για τον Μπουχαλάκη και την απουσία Καρμπόβνικ: «Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο, δεν είναι εύκολο, αλλά δίνουμε το περιθώριο αυτό. Δεν θα έχουμε τον Καρμπόβνικ που θα είναι απών».

Αν θεωρεί ότι με την κατοχή ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να μη δεχτεί γκολ, κάτι που συμβαίνει στα τελευταία ματς: «Ανησυχώ, αλλά περισσότερο όταν χάνουμε. Ήταν σημαντικός παράγοντας για τον οποίο χάσαμε, είναι κάτι που δουλεύουμε. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί για να δημιουργήσουμε φάσεις ήταν ένα πρόβλημα στην Φρανκφούρτη. Όταν είμαστε αποτελεσματικοί δεν είναι τόσο ανησυχητικό αν δεχόμαστε γκολ, όπως συνέβη με την Άιντραχτ».

Η απουσία του Κόστιτς αν θα επηρεάσει τα πλάνα του ή αν πιστεύει ότι θα αλλάξει το πλάνο της Άιντραχτ: «Η απουσία του δε θα επηρεάσει τη στρατηγική και τα πλάνα τους, όταν ο Κόστιτς στα τελευταία ματς δεν είχε παίξει στη θέση του ή σε ένα καθόλου, δεν είχε αλλάξει κάτι στο σχήμα τους, οπότε περιμένω κάτι παρόμοιο και αύριο από πλευράς συστήματος και όχι αλλαγές. Δεν θα αλλάξουμε εμείς το δικό μας σύστημα, αν υπάρχουν αλλαγές δεν θα οφείλεται στην απουσία του παρόλο που είναι πολύ σημαντικός παίκτης».

Για την απουσία του Σισέ: «Ο Σισέ κάνει καταπληκτική χρονιά δίπλα στον Σωκράτη. Μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Μπα, έχει ικανότητες, μπορεί να είχε κάποια προβλήματα στο τελευταίο ματς, αλλά είχε να κάνει με το ότι δεν είχε αγώνες. Σημαντική η απουσία του Σισέ, εμπιστευόμαστε τον Μπα».

Για τη συμπλήρωση πενήντα ευρωπαϊκών αγώνων, αν θέλει να το γιορτάσει αύριο και ποιο από αυτά τα παιχνίδια θα ξεχώριζε. «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Έχω έντονες αναμνήσεις σε ευρωπαϊκά ματς στο Καραϊσκάκης και είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί ξανά και στο παιχνίδι με την Άιντραχτ».