Θέλει Φινκ η Φενέρ για τη θέση του Περέιρα

Ο Γερμανός Τόρτστεν Φινκ είναι στο στόχαστρο της Φενέρ που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα. Ψάχνεται η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League.

Θέλει Φινκ η Φενέρ για τη θέση του Περέιρα

Θέμα χρόνου θεωρούν στην Τουρκία την αντικατάσταση του Βίτορ Περέιρα από την Φενερμπαχτσέ, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Αλί Κοτς και τους συνεργάτες του να είναι ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League (θα παίξουν οι δύο ομάδες στο Φάληρο στις 25/11) είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που την έχουν φέρει πολύ πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος (οκτώ βαθμούς από την Τραμπζονσπόρ), αλλά και από τον ευρωπαϊκό όμιλο. Με τον Περέιρα να κάνει την προετοιμασία για τον αγώνα με την Αντβέρπ (4/11), αλλά τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για υποψήφιο να τον αντικαταστήσει τον Γερμανό Τόρστεν Φινκ.

Ο παλιός άσος της Μπάγερν και προπονητής που έχει εργαστεί στην πατρίδα του, αλλά και σε Αυστρία, Ελβετία, Κύπρο, Ιαπωνία, είναι ελεύθερος από την περίοδο (τελευταία ομάδα του η Βίσελ Κόμπε), έχει προταθεί στη Φενέρ και εξετάζεται.

Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας λέγεται ότι έχει επιλέξει να συνεχίσει με Γερμανό τεχνικό, ο Φινκ θεωρείται καλή λύση, με μοναδικό ενδοιασμό ότι δεν έχει τίτλους στην προπονητική καριέρα του εκτός από δύο πρωταθλήματα με την Βασιλεία.

Η Φενέρ έχει προβλήματα και με τραυματισμούς (Αλτάι, Βαλένσια, Λουίς Γκουστάβο, Οζίλ), μπροστά της υπάρχουν δύσκολα ματς και παραμένει πολύ πιθανό να παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με νέο προπονητή κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς το μέλλον του Βίτορ Περέιρα μοιάζει προδιαγεγραμμένο.