Ελπίζει ότι θα... προλάβει Ολυμπιακό ο Περέιρα

Οργιάζει η φημολογία για διαζύγιο Φενέρ και Βίτορ Περέιρα, αλλά ο Πορτογάλος έδωσε σύνθημα επιστροφής στις νίκες στο πρωτάθλημα και με Αντβέρπ και Ολυμπιακό στην Ευρώπη. 

Ελπίζει ότι θα... προλάβει Ολυμπιακό ο Περέιρα

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα στην Φενέρ μετά την πρόσφατη ήττα από την Αλάνιασπορ και την απομάκρυνση από την κορυφή της βαθμολογίας στο τουρκικό πρωτάθλημα, την ώρα που και στο Europa League η ομάδα του είναι πολύ πίσω από Άιντραχτ και Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ελπίζει ότι με νίκες στο πρωτάθλημα επί της Κόνιασπορ και στην Ευρώπη επί της Αντβέρπ, σε δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, η ομάδα του και ο ίδιος θα επιστρέψουν σε πορεία ανόδου. Με την Φενέρ να ξεκινήσει την προσπάθεια να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ, αλλά και να επιδιώξει επιτυχίες με Ολυμπιακό και Αίντραχτ στα άλλα ματς του ομίλου ώστε να συνεχίσει στο Europa League.

Σχετικά με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, ο Περέιρα είπε σήμερα (27/10) στους παίκτες του πριν από την προπόνηση: «Έχουμε όλοι ξεχωριστές προσωπικότητες και γι΄αυτό βρισκόμαστε εδώ που είμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολη δουλειά, δεν μας καθορίζει το τι λένε οι άνθρωποι γύρω μας, αλλά οι δικοί μας χαρακτήρες και οι ενέργειες καθορίζουν την πορεία μας».

Ο Πορτογάλος προσπαθεί όσο γίνεται να συμμαζέψει την κατάσταση στην ομάδα του και ξέρει καλά ότι όλα θα κριθούν για τον ίδιο από τα προσεχή αποτελέσματα.