Το έβαλε με τον Ολυμπιακό, τον κατηγορούν γενικώς...

Στην Άιντραχτ φταίνε όλα αυτή την εποχή και για τον Ολυμπιακό αυτό είναι καλό. Γιατί κατηγορείται και... απολογήθηκε ο Ράφαελ Μπορέ που είχε σκοράρει απέναντι στην ελληνική ομάδα. 

Το έβαλε με τον Ολυμπιακό, τον κατηγορούν γενικώς...

Το κλίμα στην Άιντραχτ είναι πολύ βαρύ και στην προπόνηση της Τετάρτης (27/10) ο Όλιβερ Γκλάσνερ που είναι υπ' ατμόν (αν και από τη διοίκηση λένε ότι τον στηρίζουν) φώναζε σαν τρελός στους παίκτες του, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλες αυτές τις εξελίξεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα της επόμενης εβδομάδας (4/11-19.45) για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Η κριτική που ασκείται σε προπονητή και παίκτες είναι σκληρή, ενώ γενικά όλα τους φταίνε. Στην πρόσφατη ήττα από την Μπόχουμ, ο Γκονζάλο Πασιένσα έχασε πέναλτι λίγο μετά το πρώτο γκολ των γηπεδούχων (που τελικά νίκησαν 2-0) και κατηγορείται ο συμπαίκτης του Ράφαελ Μπορέ, επειδή δεν εκτέλεσε εκείνος το πέναλτι! Διότι το είχε κάνει με τον Ολυμπιακό λίγες μέρες νωρίτερα και είχε ευστοχήσει.

Ο Κολομβιανός Μπορέ που είχε παίξει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό, αλλά η παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα είναι πολύ μέτρια μέχρι τώρα κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στα σχόλια από τα ΜΜΕ, δήλωσε ότι «έχουμε συνεννοηθεί με τον Γκονζάλο να εκτελεί τα πέναλτι εκείνος που τα κερδίζει. Με τον Ολυμπιακό το κέρδισα εγώ, με την Μπόχουμ εκείνος».

Με τη λεπτομέρεια ότι ο Πασιένσια δεν εκτέλεσε πέναλτι για πρώτη φορά. Έχει ευστοχήσει ξανά και στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά και στη νίκη της Άιντραχτ στο Βέλγιο επί της Αντβέρπ με τον ίδιο τρόπο. Είπαμε, όμως... Στην Άιντραχτ αυτή την εποχή, με την 15η θέση στο πρωτάθλημα, όλα τους φταίνε...