Ο μήνας του Γιώργου Μασούρα και το σήμα στην καρδιά...

Η νέα γεμάτη εμφάνιση του Γιώργου Μασούρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το γκολ και η μεγάλη προσφορά του. Τι έχει κάνει για τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του. 

Ο μήνας του Γιώργου Μασούρα και το σήμα στην καρδιά...

Τα φώτα στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στράφηκαν δικαίως στον Αγκιμπού Καμαρά και την καλύτερη από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως ο Γιώργος Μασούρας αξίζει να έχει μια ιδιαίτερη αναφορά όχι μόνο για την προσφορά του στο συγκεκριμένο ντέρμπι, αλλά γενικότερα για όσα έχει πετύχει από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Εκείνη τη θλάση που τον άφησε για ένα μήνα εκτός δράσης. Και δεν το έχει κάνει μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την Εθνική και ειδικά σε εκείνο το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο που είχε με την Σουηδία στην Στοκχόλμη.

Αλλά ας θυμηθούμε τον Μασούρα του Ολυμπιακού εδώ και ένα μήνα. Στις 22 Σεπτεμβρίου έβαλε γκολ στη νίκη με τον Απόλλωνα, στις 26/9 είχε ασίστ στην εκτός έδρας επιτυχία με τον Αστέρα. Λίγες μέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, έκανε το... οργιώδες παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρ, με τα δύο δικά του γκολ και την ασίστ στο τρίτο. Ενώ την τελευταία εβδομάδα είχε ασίστ στα Γιάννενα και γκολ με τον ΠΑΟΚ.

Στο ντέρμπι εκτός από το υπέροχο πλασέ στο δεύτερο γκολ με το οποίο αξιοποίησε την προσπάθεια του Αγκιμπού και νίκησε τον Πασχαλάκη, ο Μασούρας είχε κι άλλες προσπάθειες, κυρίως με τα γυρίσματα που έκανε προς την περιοχή για τους συμπαίκτες του σε ευκαιρίες που χάθηκαν. Μπορεί να μην έχει γενικά τις δυνάμεις που είχε πριν από τον τραυματισμό του, αλλά όσα έχει κάνει μετά την επιστροφή του δεν είναι λίγα. Είναι πάρα πολλά.

Καλό το ντεμπούτο του Γκάρι. Πολύ λίγα από Ονιεκούρου και Λόπες, για την ακρίβεια τίποτα με βάση τις προσδοκίες και τις απολαβές τους. Ο Βρουσάι όποτε μπαίνει δίνει ό,τι μπορεί και πρέπει να μπαίνει περισσότερο. Ο Ματιέ και ο Αγκιμπού δεν είναι εξτρέμ. Ο Μασούρας μπορεί να μην είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, όπως με ταπεινότητα δήλωσε μετά τον αγώνα, αλλά σίγουρα είναι ο καλύτερος ακραίος επιθετικός που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Κι αυτό μετράει για όλους τους φίλους της ομάδας του που με ακόμη μεγαλύτερη χαρά τον είδαν να δείχνει το σήμα στην καρδιά μετά το γκολ του επί του ΠΑΟΚ. Το πέμπτο στην καριέρα του απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο και το έβδομο σε ντέρμπι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.