Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Άιντραχτ

Όλοι μέσα - πλην Μάρκοβιτς - για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ. Η αποστολή από τον Πέδρο Μαρτίνς, λίγο πριν από το ταξίδι για την Γερμανία. 

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Άιντραχτ

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) στον Ρέντη και πέραν από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού του Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει του κρίσιμου αγώνα που δίνει την Πέμπτη (21/10-22.00) με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου του στο Europa League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές, ενώ σε αυτή μετέχει και ο Ματιέ Βαλμπουενά που θα ταξιδέψει από το Παρίσι όπου βρίσκεται για το δικαστήριο που έχει κάνει σε βάρος του Καρίμ Μπενζεμά και άλλων κατηγορουμένων για την υπόθεση εκβιασμού.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για Γερμανία.

Αναλυτικά
Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».