Ο Μπρούνο της Σέριφ για Ολυμπιακό και τη μάχη του με την Ίντερ

Συνέντευξη στην Ιταλία έδωσε ο Μπρούνο λίγο πριν από τη νέα μεγάλη αναμέτρηση της Σέριφ στο Champions League κόντρα στην Ίντερ. Τι είπε ο Βραζιλιάνος άσος για τον Ολυμπιακό και τη φτωχική παιδική ηλικία του. 

Ο Μπρούνο της Σέριφ για Ολυμπιακό και τη μάχη του με την Ίντερ

Η μεγάλη έκπληξη του φετινού Champions League, η Σέριφ Τίρασπολ, ετοιμάζεται απόψε (19/10) για μία ακόμη μεγάλη έκπληξη, αντιμετωπίζοντας στην Ιταλία την Ίντερ. Η ομάδα από τη Μολδαβία έχει έντονο ελληνικό στοιχείο με την παρουσία των Αθανασιάδη και Κολοβού, αλλά και με τον Φελίπε Μπρούνο που έχει περάσει από την Ελλάδα με τα χρώματα του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος άσος έδωσε συνέντευξη στην «Gazzeta dello Sport» για το σημερινό ματς στο Μιλάνο, κάνοντας λόγο και για την εμπειρία του στην Ελλάδα, την παρουσία του σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι έφυγε από τον Άρη επειδή δεν αγωνιζόταν πολύ και γιατί η πρόκληση του Champions League τον τράβηξε στην Σέριφ.

Ο Μπρούνο μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Βραζιλία όπου εργαζόταν ως μεταφορέας και σε άλλες πρόσκαιρες εργασίες, ενώ σηκωνόταν κάθε μέρα στις 7 το πρωί για να προλαβαίνει να κάνει και προπόνηση. «Πάντα όμως έλεγα στη μητέρα μου ότι θα παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τα κατάφερα. Πήγα μικρός στην Αούστρια Λουστενάου, δίχως να έχω χρήματα και με φιλοξενούσε μία οικογένεια. Έπαιρνα στην αρχή 500 ευρώ το μήνα. Έβαλα όμως πολλά γκολ στην πρώτη χρονιά και έκανα επαγγελματικό συμβόλαιο, πηγαίνοντας αργότερα στην Ελλάδα»

Ο Μπρούνο δήλωσε ότι μικρός είχε ινδάλματα τους Ροναλντίνιο, Ρονάλντο (το «φαινόμενο») και Ανρί, ενώ από την Ίντερ θαυμάζει τους Λαουτάρο και Τσαλχάνογλου.