Ολυμπιακός: «Γύρισαν τα φεγγάρια» με τα...δοκάρια!

Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός με τα δοκάρια στους αγώνες του στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα έχει αρχίσει και «δεν τον πάει». Μετά τον Λαλά με τον ΠΑΟ ήταν η σειρά του Σωκράτη με τον ΠΑΣ, αλλά δεν κόστισε...

Ολυμπιακός: «Γύρισαν τα φεγγάρια» με τα...δοκάρια!

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Ολυμπιακός είχε αρκετή τύχη σε φάσεις που η μπάλα αντί να πάει στα δίχτυα του Βατσλίκ είχε βρει στο δοκάρι της εστίας του. Τώρα, όμως, η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί και η ατυχία έχει πάει στην πλευρά των πρωταθλητών, με τέτοιες περιπτώσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια τους. Την πρώτη φορά κόστισε, τη δεύτερη όχι.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι την προηγούμενη αγωνιστική στη σέντρα σουτ του Λαλά που είχε αιφνιδιάσει τον Μπρινιόλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον Γάλλο μπακ και να είναι αυτή μία από τις ευκαιρίες για να ξεκολλήσει το παιχνίδι από το 0-0. Στα Γιάννενα το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον Παπασταθόπουλο να έχει την έξοχη κεφαλιά στο δοκάρι του Λοντίγκιν, πάλι με το παιχνίδι στην ισοπαλία εκείνη τη χρονική στιγμή. Όμως σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν έχασε τη νίκη καθώς ήρθε αργότερα το γκολ του Ελ Αραμπί.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με το εντυπωσιακό σουτ του Μουνίθ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και η Λαμία με τον Καραμάνο παραλίγο να σκοράρει αλλά η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα του Βατσλίκ. Δοκάρι είχε και η Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη με τον Πέλκα, δεν έγινε εκεί η ισοφάριση και ο Ολυμπιακός έβαλε άλλα δύο γκολ μετά και σφράγισε την τεράστια νίκη του. Ενώ και με την Αντβέρπ, το σουτ του Ρέαμπτσιουκ πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το υπέροχο γκολ του Μολδαβού που έδωσε τη νίκη στην ελληνική ομάδα.

Ενόψει της συνέχειας και των δύσκολων αγώνων, στον Ολυμπιακό ελπίζουν φυσικά ότι δεν θα υπάρξει κι άλλη φάση σαν αυτές του Λαλά και του Σωκράτη στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Γιατί ανάμεσά τους υπήρξε και το δοκάρι του Μασούρα στο ματς της Εθνικής στη Σουηδία!