Μπενζεμά: «Δεν είμαι πολύ μακριά από την Χρυσή Μπάλα»

Περίπου πέντε εβδομάδες απομένουν για την τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας» από το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Μπενζεμά: «Δεν είμαι πολύ μακριά από την Χρυσή Μπάλα»

Στις 29 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 2021 και ένας από τους βασικούς υποψήφιους, είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στην εκπομπή του «Canal Football Club» και αναφερόμενος στο θέμα, εξέφρασε την άποψη ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος την «Χρυσή Μπάλα» στην εποχή των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι έχουν παραλάβει το τρόπαιο, έξι και πέντε φορές, αντίστοιχα.

«Ηταν ανάμεσα στα πολλά όνειρα, που είχα όταν ήμουν μικρός. Φυσικά και το ονειρεύομαι», σχολίασε με νόημα ο Μπενζεμά και πρόσθεσε: «Τα είδωλά μου, ο Ρονάλντο Ναζάριο και ο Ζιντάν, ήλθαν στην Ρεάλ και κατέκτησαν την «Χρυσή Μπάλα».

Μάλιστα, ο «Ζιζού» εκέφρασε ανοικτά την προτίμηση του για τον Μπενζεμά και την «Χρυσή Μπάλα», καθώς ο έμπειρος επιθετικός έκανε μία εξαιρετική χρονιά με την Ρεάλ Μαδρίτης, που έκλεισε με την κατάκτηση του Nations League με τους «πετεινούς».

«Σήμερα, δεν είμαι πολύ μακριά από την Χρυσή Μπάλα», τόνισε ο Μπενζεμά.