Καλή ευκαιρία για Λοβέρα και Ολυμπιακό η Σάντος

Δεν είναι βασικός εδώ και ένα μήνα στη Ρασίγκ ο Μάξι Λοβέρα, με τον Ολυμπιακό να ακούει με ενδιαφέρον για ομάδες σαν την Σάντος που έχουν στη λίστα τους τον Αργεντινό παίκτη του...

Καλή ευκαιρία για Λοβέρα και Ολυμπιακό η Σάντος

Ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στον δανεισμό του Μάξι Λοβέρα στην Ρασίνγκ Κλουμπ με σκοπό να μπορέσει ο Αργεντινός άσος να έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της πατρίδας του και να δείξει ότι μπορεί να επιστρέψει με αξιώσεις στον Πειραιά, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο δανεισμός του Λοβέρα στην Ρασίνγκ τελειώνει τον χειμώνα, με την ομάδα της Αργεντινής να μη δείχνει και τόσο θερμή να τον κρατήσει. Δεν έχει πάρει όσα περίμενε από τον παίκτη και είναι χαρακτηριστικό ότι τον τελευταίο μήνα δεν τον έχει βασικό. Με τον Λοβέρα να μένει στον πάγκο και να μπαίνει συνήθως αλλαγή, όπως συνέβη και στο τελευταίο ματς (το Σάββατο 16/10). Όταν η ομάδα του υποδέχτηκε την Πλατένσε, ήταν 0-0 στο ημίχρονο, ο Λοβέρα μπήκε με την έναρξη της επανάληψης και τελικά η Ρασίνγκ όχι απλά δε νίκησε αλλά έχασε το ματς με 1-0.

Τελευταία ρεπορτάζ από την Βραζιλία αναφέρουν ότι η Σάντος έχει στη μεταγραφική ατζέντα της για τον χειμώνα τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, κάτι που σίγουρα προκαλεί ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό που δεν έχει στα δικά του πλάνα να ξαναβάλει τον παίκτη στο ρόστερ. Θα είναι όντως μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει ο Λοβέρα στην Βραζιλία και να προσπαθήσει να δείξει καλύτερα εκεί τις ικανότητές του, κάτι που μπορεί μελλοντικά να έχει συμφέρον και για τον Ολυμπιακό από διάφορες σκοπιές. Επαφές πάντως σε προχωρημένο στάδιο δεν έχουν γίνει ακόμη, αλλά σίγουρα σε μερικούς μήνες θα έχει σημασία να φανεί ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του παίκτη. Αν θα μείνει στην ομάδα της πατρίδας του, αν θα δοκιμάσει νέες εμπειρίες και τι θα πρέπει να γίνει από την πλευρά του Ολυμπιακού που είχε δώσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 από τη Ροζάριο Σεντράλ.

Φέτος ο Λοβέρα έχει δώδεκα συμμετοχές με την Ρασίνγκ χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο γκολ ή να δώσει ασίστ.