Σβιντέρσκι: «Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα, ήταν και δική μου ευθύνη»

Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι μίλησε για τον αγώνα με την Αλβανία και όσα συνέβησαν στο ματς, μετά τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε. 

Σβιντέρσκι: «Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα, ήταν και δική μου ευθύνη»

«Βροχή» από μπουκάλια δέχθηκε ο Κάρολ Σβιντέρσκι από τους Αλβανούς οπαδούς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε εάν έχει ζήσει κάτι ανάλογο στη χώρα μας κα απάντησε: «Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Έχουν γίνει πάρα πολλά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τους οπαδούς πριν από την πανδημία . Νομίζω ότι θα μπορούσε να συμβεί και κάτι παρόμοιο».

Ο Σβιντέρσκι παραδέχθηκε ότι είχε και αυτός ένα μέρος της ευθύνης όσων έγιναν. «Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ που σημείωσα. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να σκοράρεις σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι οι οπαδοί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο ήταν και ως ένα βαθμό και δική μου ευθύνη.

Δεν ήταν αναγκαίο να τρέξω προς το μέρος τους για να πανηγυρίσω, αλλά εκείνη την στιγμή βρισκόμουν κάτω από την επιρροή των συναισθημάτων μου», τόνισε ο διεθνής Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ των Πολωνών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλβανία, ο σκόρερ Κάρολ Σβιντέρσκι και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα μπροστά από τους Αλβανούς οπαδούς, δέχθηκαν «βροχή» από μπουκάλια.