Καρλσρούη σε Γιαννίκη: «Καλή επιτυχία στην Αθήνα, Αργύρη!» (pic)

Η ομάδα στην οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος τής μέχρι τώρα προπονητικής καριέρας του ο Αργύρης Γιαννίκης, Καρλσρούη, δεν παρέλειψε να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα αποστολή που ανέλαβε στην ΑΕΚ.

Καρλσρούη σε Γιαννίκη: «Καλή επιτυχία στην Αθήνα, Αργύρη!» (pic)

Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του μέχρι στιγμής αναλαμβάνοντας τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕΚ.

Ο προερχόμενος από τη Γερμανία ομογενής προπονητής άφησε φίλους φεύγοντας από εκεί και κυρίως στην Καρλσρούη, στην οποία εργάστηκε ευσυνείδητα για μία δεκαετία σχεδόν.

Έτσι, οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα δεν ξέχασαν τον Γιαννίκη που θήτευσε από το 2007 έως το 2016 με επιτυχία σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου, φτάνοντας έως τη θέση του βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα.

Έσπευσαν λοιπόν να του στείλουν τις ευχές τους να πετύχει στη νέα σελίδα που ανοίγει στη σταδιοδρομία του με το να καθίσει στον πάγκο της «Ένωσης».

«Καλή επιτυχία στην Αθήνα, Αργύρη!», ήταν το tweet της γερμανικής ομάδας, το οποίο συνόδευε φωτογραφία του Γιαννίκη από τις ημέρες του στον γερμανικό σύλλογο, με ποστάρισμα και της πρώτης του προπόνησης στην ΑΕΚ.