Προχώρησε στην έφεση ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε έφεση, όπως είχε προαναγγελθεί, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Προχώρησε στην έφεση ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε, όπως είχε προαναγγελθεί, στην άσκηση έφεσης στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που έχει επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας για το άναμμα πυρσών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ζητεί να εκπέσει η ποινή και μένει να φανεί εάν θα συζητηθεί η υπόθεση ή θα απορριφθεί το αίτημα εφόσον κριθεί ότι η ποινή δεν είναι εφέσιμη επειδή ο σχετικός κώδικας αναφέρει ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μόνο για τιμωρίες άνω της μιας αγωνιστικής.

Σκοπός του Ολυμπιακού που έχει τιμωρηθεί να παίξει χωρίς θεατές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/10) είναι να συζητηθεί η υπόθεση και να τονιστούν οι απόψεις του, καθώς είναι η πρώτη φορά που επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού έδρας για σχετικό παράπτωμα, δηλαδή για άναμμα καπνογόνων δίχως καν να υπάρχει ρίψη τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναμένεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ομοσπονδίας για το αν θα ορίσει δικάσιμο πιθανότατα για την ερχόμενη εβδομάδα ή θα απορρίψει την έφεση του Ολυμπιακού ως αβάσιμη.