Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Ακόμα... σκοράρει ο Ολυμπιακός, 9-0 τον Πανιώνιο!

Δεν έδειξε... έλεος η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο (9/10) παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τον οποίο σκόρπισε με το απίστευτο 9-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Ακόμα... σκοράρει ο Ολυμπιακός, 9-0 τον Πανιώνιο!

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Κ17 που «σάρωσε» με 9-0 τον Πανιώνιο στο Ρέντη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι φυσικά στο παιχνίδι, δεν απειλήθηκαν καθόλου, σκοράροντας με διαφορετικούς τρόπους και πρωταγωνιστές.

Ο Μοίρας έκλεψε και σκόραρε στο 13’ ανοίγοντας το σκορ για να ακολουθήσει αυτογκόλ των φιλοξενούμενων μετά από προσπάθεια του Φανάρα στο εικοσάλεπτο. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Μοίρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Μουζακίτη με τον τελευταίο να γράφει το 4-0 στο 33’ από πάσα του Αλαφάκη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο δοκάρια για τον Ολυμπιακό από Γατόπουλο και Μουζακίτη.

Με τέρμα στο 47’ ο Μοίρας έκανε χατ τρικ εκμεταλλευόμενος την πάσα του Γατόπουλου για το 5-0 ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Θρύλος πέτυχε τέσσερα ακόμα γκολ. Κακακιός (80’), Πιστικός (85’, 88’) και Μεμέτογλου (90’ πέναλτι που κέρδισε ο Γατόπουλος) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του ματς φέρνοντας τους «ερυθρόλευκους» στους 13 βαθμούς.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μακρής, Αρσενίδης (46’ Νίνος), Σαββάκης (46’ Μαυρόπουλος), Πρεκατές, Φίλος, Σταράκης (54’ Μεμέτογλου), Φανάρας (46’ Κακακιός), Αλαφάκης, Μοίρας (54’ Πιστικός), Μουζακίτης, Γατόπουλος.