Χαμός στη Φενέρ με Περέιρα-Οζίλ

Σοβαρή κρίση στις σχέσεις Βίτορ Περέιρα και Μεσούτ Οζίλ στην Φενερμπαχτσέ και αποκαλύψεις για το λόγο που δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό. 

Χαμός στη Φενέρ με Περέιρα-Οζίλ

Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να νίκησε με 2-1 την Κασίμπασα και να παρέμεινε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος ξεπερνώντας σχετικά ανώδυνα τη βαριά ήττα της από τον Ολυμπιακό για το Europa League αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα που έχει να κάνει με τις κακές σχέσεις του Βίτορ Περέιρα με τον Μεσούτ Οζίλ.

Το μεγάλο αστέρι της αντιπάλου του Ολυμπιακού είναι σε έξαλλη κατάσταση με τον προπονητή του, καθώς θεωρεί ότι ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της ελληνικής ομάδας του κάνει «καψόνια»! Όλα ξεκίνησαν από το ματς με την Χατάισπορ, όταν ο Περέιρα έβαλε τον Οζίλ προς το τέλος του αγώνα και ο παίκτης ήταν φανερά ενοχλημένος.

Εν συνεχεία προέκυψε το θέμα της ίωσης που τον άφησε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής από τον αγώνα της Φενέρ με τον Ολυμπιακό. Και στο ματς με την Κασίμπασα ο Οζίλ ήταν διαθέσιμος, αλλά και πάλι δεν έπαιξε βασικός. Ο Περέιρα τον είχε για ζέσταμα κατά τη διάρκεια του ματς για πολλή ώρα και ο Οζίλ κάποια στιγμή εξαγριώθηκε και πέταξε το φανελάκι του με έντονη δυσαρέσκεια.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Φενέρ Αλί Κοτς καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να γεφυρώσει τις διαφορές των δύο ανδρών. Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ ο Οζίλ είχε επικαλεστεί ιατρικό πρόβλημα πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό επειδή είχε καταλάβει ότι ο προπονητής του δεν τον προόριζε για την ενδεκάδα!