Ολυμπιακός: Ο θρυλικός Λάγιος Ντέταρι επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ο Λάγιος Ντέταρι, από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού, επιστρέφει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ολυμπιακός: Ο θρυλικός Λάγιος Ντέταρι επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Τον Ιούλιο του 1988, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην Ευρώπη, αλλά και μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του. Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν τον σπουδαίο Ούγγρο μεσοεπιθετικό, Λάγιος Ντέταρι, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη εκείνη την εποχή. Η είδηση του ερχομού του στον Πειραιά, έβγαλε στους δρόμους της πόλης χιλιάδες ανθρώπους. Ήταν η τότε μεγαλύτερη σε κόστος μεταγραφή στον κόσμο!

Με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Λάγιος Ντέταρι επιστρέφει στην έδρα του Ολυμπιακού, της πρώην ομάδας του, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ο 58χρονος, πλέον, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λάγιος Ντέταρι, μαζί με αρκετούς ακόμη Ούγγρους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Ο λόγος; Έδωσαν φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ. Ωστόσο, με αφορμή τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο σπουδαίος Ούγγρος ζήτησε από τη διοίκηση των Ερυθρόλευκων να βρεθεί και ο ίδιος στο νέο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για να θυμηθεί τα παλιά. Και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.